Olen miettinyt kauan blogin perustamista. Blogin, josta löytyy hyödyllisiä vinkkejä ja keinoja oman hyvinvoinnin parantamiseen. Kun itse voi hyvin, niin myös maailma voi paremmin. Hyvinvoiva ihminen jaksaa ottaa muut ihmiset ja  ympäristönsä huomioon sekä kärjistetysti ilmaistuna kantaa roskansa kotiin. (Narsistit eivät aidosti välitä muista, joten ei koske heitä, mutta tästä aiheesta ei nyt enempää; ainakaan tällä kertaa) 

 

Sitä toivoo kroppansa toimivan mahdollisimman hyvin, lisäksi sitä toivoo, että oma auto ei jätä tielle ja toimisi moitteettomasti. Kotinsa toivoo olevan maailman myrskyiltä suojaavan paikan, jonne voi rauhassa linnottautua nuolemaan elämän mukanaan tuomat kolhut ja lataamaan akkunsa tulevia katalan maailman kohtaamisia varten. 

Hyvinvointia parantavat ja heikentävät monet asiat. Miten ihmeessä tämän koko valtavan tietomäärän hyvinvointiin liittyvistä ja vaikuttavista asioista voi paketoida kiinnostavaksi ja inspiroivaksi blogiksi? Ehkäpä käsittelen aihetta oman elämäni kautta? Tai varastan ystävien, tuttavien, naapureiden tai random tyyppinen tarinat  Mene ja tiedä, miten lähtee menemään. Tulen varmasti ainakin vinkkaamaan hyviä kirjoja, joiden lukeminen ei ole kallisarvoisen ajanhaaskausta. 

Nyt voi unohtaa köyhyyden ja kipeyden. Nyt alkaa uusi parempi aika!  Tästä alkaa lipastonlaatikoihin ja lokeroihin kätkettyjen elämänlaatua parantavien vinkkien paljastaminen. 

 

---  "Vain toisten vuoksi eletty elämä on elämisen arvoinen."  Albert Einstein

 

Toivon blogini inspiroivan, innostavan sekä tukevan tavoitteiden saavuttamisessa, tuottavan iloa ja antavan enemmän kuin lukemiseen käytetty aika vaatii. Olen onnellinen, kun sain tämän ensimmäisen blogitekstini julkaistua.

Otan mielelläni vastaan kommentteja ja palautetta.

Kiitos kallisarvoisesta ajastasi, jota käytit lukemiseen!  

 

 

 

 

 

 

A B C D E F G 

H I J K L M N 

O P Q R S T U 

V W X Y Z Å Ä Ö